Valg til køb af domænenavn

Nyt domænenavn søges – eller rettere idéer til samme

I forbindelse med køb af nyt domænenavn leder vi efter gode forslag. Det må gerne være noget, som ikke inkluderer ordet “negle”, men samtidig skal det være retvisende ift. dybdegående studier af interessante emner, som man kan skrive om på nettet. Vi har allerede et par gode forslag til domænenavne liggende, men vi skal bruge endnu flere, så vi har et tilstrækkeligt sammenlignings grundlag til når beslutningen skal træffes. Dette kommer ikke til at ske før januar 2017, så vi har nogle måneder at gå på, men vi ved allesammen hvor hurtigt, tiden flyver afsted med job og domaenenavnfamilie. Desuden er december måned allerede på trapperne, og måneden bliver som altid travl – og sikkert for travl til at kunne gabe over disse ret afgørende valg, som vi står overfor at skulle træffe forretningsmæssigt.

Vores nye domænenavn skal være noget, der sidder fast i folks bevidsthed og det må meget gerne være meget præget af noget brand mæssigt end noget beskrivende om sitet. Med andre ord må der gerne være let for folk at huske og ligeledes let for folk at stave. Selve navnet må ikke indeholde bogstaverne æ, ø og å eller tal, idet folk let bliver forvirret omkring hvordan, det så skal staves. Vi har læst os frem til, at det helst skal være under 10 symboler eller bogstaver og det synes vi rent faktisk passer meget godt. Også til trods for at Negle-Studiet er et par bogstaver længere.

Når i leder efter nyt domæne til os, skal I huske på, at stort set alle de domænenavne, der er smarte og lette at finde på, allerede er registrerede af andre folk. Dette er den konkrete årsag til, at vi i dag rækker ud til vores brugere for at få hjælp. Flere hoveder tænker som bekendt bedre end kun to, så hvis I har tid tilovers og er friske på at give det et forsøg, må I meget gerne kontakte Maiken på majken@negle-studiet.dk med jeres idéer og gerne tilføje hvordan, I kom på idéerne i mailen. Alternativt kan I bare smide en masse forslag i kommentarfeltet herunder – så vil vi tage et kig på dem alle.

Vi forventer at det nye site er levedygtigt i løbet af marts 2017 og inden da skal vi nok huske at melde ud, når designet er færdigt. Nogle af jer vil måske sige, at selve domænenavnet ikke har en særlig stor betydning og at det er indholdet på hjemmesiden, der er afgørende for oplevelsen – og det har I fuldstændig ret i. Men som vi ser det, er det også et spørgsmål om at kunne have en identitet og blive husket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *