Gaming stole – er det vejen frem eller kan man nøjes med en lænestol?

Da jeg skulle kigge efter en julegave til min fætter, kiggede jeg efter forskellige computerspil. Et jeg specielt havde i tankerne var et spil der hed: XCOM: Enemy Unknown, som er et sci-fi-strategispil. De sidste X-COM-spil udspil kom i 2001. Spillet lovede at levere det pc-strategispillere bedst kunne lide. Nemlig action og strategi!

Da jeg havde købt gamer spillet til min fætter, kom jeg i tanke om, at det sikkert ikke var nok. Han skulle, da også have noget gaming udstyr. Jeg bestemte mig derfor, at købe en gaming stol til ham. Jeg kiggede på forskellige gaming stole, bl.a. en stol der hedder Arozzi gaming chair, og en Geekunit HUNTER Gaming Stol.

Min fætter har døjet meget med ondt i ryggen de seneste år. Dette skyldes muligvis, at han har siddet på en del ergonomiske dårlige stole. Det hjalp dog, da han begyndte at lave en del rygøvelser, stå på vippebræt osv. Derfor var det også vigtigt for mig, at han skulle have en god gaming stol, så han ikke fik yderligere problemer med ryggen igen. Jeg kiggede en del på nettet efter gaming stole, og så bl.a. en god guide på gamer.stole.dk. Her kom jeg frem til at valget skulle stå mellem 2 gaming stole: Arozzi Enzo Gaming Stol i Hvid, eller DXRacer KING Gaming stolen. Begge så ud til at være solide valg for gamere, både de seriøse af slagsen, men også de knap så rutinerede. Fælles for begge stole var, at ergonomi var i højsædet, og at de var lavet så man undgik problemer i lænd, nakke og skuldre. Jeg fandt begge stole på siden webdanes.dk.

gaming stole

Efter at have gået lidt rundt om den varme grød faldt mit valg til sidst på Arozzi Enzo Gaming Stol Den har en god højde og lændestøtte, og synes jeg, et fedt design. Jeg er sikker på, at det bliver en stol som min fætter bliver virkelig glad for.

Nu er vi nogle uger henne i januar, og jeg talte med min fætter forleden dag. Han havde fået en seriøst god spiller på den stol. Altså gamer ”spiller” Han havde fået mange fede gaming oplevelser, bl.a. havde han spillet Far Cry 3, som er et jungle-action spil der spilles i førsteperson. Spillet opleves i en virtuel verden, som er næsten 10 gange så stor som Far Cry 2. Ikke kun gode gamer oplevelser var det blevet til, men han havde heller ikke døjet med ryggen, fordi han havde siddet på en ergonomisk rigtig gamer stol.

Efter at havde talt med min fætter kan jeg vist godt konkludere, at det ikke kan betale sig med en lænestol, men det eneste rigtige for ham var en god gamerstol.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *